Kraamzorg Lavien
 
We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Dienstnummer: 06 28 91 81 23
Maak kennis met ons


 

Adile, Kraamverzorgende

Adile, Kraamverzorgende

Mijn naam is Adile. Ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve kinderen en woonachtig in Amsterdam. Sinds 2015 werk ik als kraamverzorgende met passie voor het vak. Wat ik zo mooi vind van het beroep van kraamverzorgende is dat ik elke keer weer aan het begin van een nieuw leven sta en daar bij mag helpen. Geen enkele bevalling is hetzelfde en de afwisseling van gezinnen maakt het uitdagend om elke keer een tevreden cliënt te hebben. De dankbaarheid van dit beroep maakt het voor mij compleet! Kraamzorg Lavien werkt nauw samen met Kraamzorg Lavien Pinar.

Kraamzorg Lavien Pinar, Kraamverzorgende

Kraamzorg Lavien Pinar, Kraamverzorgende

Mijn naam is Pinar. Ik ben getrouwd met Kenan en heb 2 prachtige dochters genaamd Rana en Azra. Ik werk al sinds 2015 in de kraamwereld. Mijn omgeving beschrijft mij als een energieke, barmhartige en een oprechte persoon. Mijn doel is een fijne en leerzame kraamweek te bezorgen aan mijn lieve gezinnen. Daarom zal ik ervoor zorgen dat jouw kraamweek een onvergetelijke tijd wordt met rust, regelmaat, gezelligheid en deskundige begeleiding zodat jullie aan het einde van de kraamweek met alle vertrouwen voor jullie baby kunnen zorgen.

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram